top of page

Over "De Rooise Keuken"

WhatsApp Image 2024-09-02 at 11.45.58.jpeg

Steven van Erp

Steven van Erp, 24 jaar jaar oud en op dit moment bezig aan het laatste jaar van de traiteur-opleiding aan het SVO. Passie voor koken zit er al heel wat jaren in. Opgegroeid tussen de koeien en schapen op de Catharinahoeve in Sint-Oedenrode heeft de liefde voor (h)eerlijke en lokale ingrediënten aangewakkerd. Dit samen met het streven naar perfectie in de lekkerste en mooiste gerechten maakt dat koken niet alleen een beroep is maar een passie met enorm veel liefde voor het vak!

De Rooise Keuken

"De Rooise Keuken" is in 2024 opgericht met de ambitie om de culinaire ervaring in de regio Sint-Oedenrode naar een hoger niveau te tillen. Dit dynamische cateringbedrijf staat bekend om zijn (h)eerlijke en lokale producten, waarmee ze elke gelegenheid tot een smaakvolle belevenis maken.

"De Rooise Keuken" biedt een breed scala aan diensten, waaronder catering voor evenementen, op maat gemaakte borrelplanken en sfeervolle barbecues.

 

Met een sterke focus op kwaliteit en authenticiteit, gebruikt ''De Rooise Keuken'' alleen de beste ingrediënten uit de regio Sint-Oedenrode. Of het nu gaat om een intiem feestje, een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke barbecue in de tuin, "De Rooise Keuken" zorgt ervoor dat elk moment wordt verrijkt met heerlijke smaken en een warmere sfeer.

bottom of page